Мъжкият тенис се завръща в Прага (жребий)

от в 15:56 на 15.08.2020
Диана Андреева


Днес излезе жребият на първия турнир от серията Чалънджър от март месец насам! В надпреварата Prague Open ще се включат имена като Иржи Весели, Пиер Юг-Ербер, Филип Колшрайбер, Атила Балаш и Мартон Фучович, както и трикратният шампион на турнири от Големия шлем - Стан Вавринка.



В първи кръг швейцарецът ще почива, а в дебютния си мач ще срещне някого измежду Лукаш Росол и Роман Сафилин. На четвъртфинал той може да играе с шестия поставен - Нагал, а при успех има възможност да се изправи срещу Мартин Клижан или Филип Колшрайбер. В другата половина на схемата са Иржи Весели, Пиер-Юг Ербер, Ернест Гулбис и Хенри Лааксонен.

Ето и жребият:


Стан Вавринка ще участва на Чалънджър турнир за първи път от 2010г. насам. Той ще се опита да натрупа игрова практика преди надпреварите в Рим и Ролан Гарос, тренирайки на любимия си напоследък клей и надявайки се на силно завръщане в първия си турнир от Акапулко насам през февруари.


Надпреварите в Индиън Уелс и Монтерей бяха последните състезания от сериите ,,Чалънджър” за сезона преди избухването на коронавируса, като бяха проведени в първите дни на март.


Чалънджър сезонът трябва да се рестартира в Прага и Тоди на 17 август, като множество топ 100 играчи участват в жребия в първите си официални мачове след повече от пет месеца насам.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъжкият тенис се завръща в Прага (жребий) Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook