Макенроу: Не е справедливо Федерер и Надал да получават любовта, а Джокович да е злодеят

от в 15:51 на 26.06.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович е една от най-големите звезди в световния спорт и има подобаваща фен база, но от другата страна на барикадата стоят и голям брой негови недоброжелатели. 24-кратният "мейджър" шампион се е сблъсквал с редица недружелюбни тълпи по време на двубоите си. Това определено не е проблем, с който са се сблъсквали другите две големи легенди в съвременния тенис, а именно Роджър Федерер и Рафаел Надал, които публиката винаги е подкрепяла дори отвъд границата на установения етикет, а Джон Макенроу е на мнението, че подобно отношение към "Джокера" е напълно незаслужено.

"Роджър и Рафа разполагат с легендарна репутация, която е напълно заслужено. Те бяха невероятни, а Новак съумя да задмине техните постижения, което изглеждаше невъзможно. Федерер и Надал са личности с огромна класа, които са изключително уважавани и обичани навсякъде по света, докато Джокович получава едно неспараведливо отношение. Той е обявен за злодей играе ролята на лошото момче в тениса.

Предполагам, че всяко съревнование се нуждае от своето лошо и добро момче. Може да помогне на даде спорт, когато съществува подобно противпоставяне. Мисля обаче, че всичко това е нечестно спрямо Новак, защото той е една от най-големите ни легенди и е чудесен за играта, както на корта, така и извън него" - споделя някогашният лидер в световната ранглиста.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Макенроу: Не е справедливо Федерер и Надал да получават любовта, а Джокович да е злодеят Калоян Соколов
Теми:  
джон макенроу | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook