Макенроу: Синер е най-добрият в света от половин година насам и никой дори не е близо до него

от в 00:32 на 02.04.2024
Калоян Соколов

Яник Синер се превърна в същински тенис доминант от старта на сезон 2024, като завоюва дебютната си "мейджър" титла в Мелбърн, а след това прибави към колекцията си и трофеите от състезанията в Ротердам и Маями. Вчера италианецът не остави абсолютно никакви шансове на Григор Димитров във финала на надпреварата във Флорида и така вече има рекорд от 22 победи и едва 1 поражение, откакто започна настоящата година.

Всичко това помогна на Синер да се изкачи до рекорднара си втора позиция в световната ранглиста, но Патрик Макенроу е на мнението, че 22-годишният тенисист е категорично най-добрата ракета на света през последната половина година, а ето и какво още написа бившият шампион от Ролан Гарос на двойки в социалните мрежи:

"Яник Синер е най-добрият играч на планетата през последните 6 месеца и никой друг дори не се доближава до него. Да, Джокович спечели титлата в Париж и победи Синер на финала в Торино, но да не забравяме, че Яник го надигра в същия турнир, а след това се справи с Новак в много важни мачове на Купа "Дейвис" и Аустрелиън Оупън, където впоследствие спечели трофеите. Нека също така да добавим неговите купи в Пекин и Виена, които окончателно не оставят място за дебат по този въпрос" - категоричен е бившият номер 3 на двойки и брат на Джон Макенроу.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Макенроу: Синер е най-добрият в света от половин година насам и никой дори не е близо до него Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | патрик макенроу

Коментари





Следвайте ни в Facebook