Макензи Макдоналд с победа над сънародник. Алекс Де Минор с труден успех след два тайбрека

от в 09:05 на 27.02.2019
В
Добрата игра на Макензи Макдоналд продължи и на турнира в Акапулко. Днес младият Американец надделя по повече от категоричен начин над сънародника си Нава след 6:1 6:3 и така си гарантира и място в следващия кръг.

Toй беше повече от убедителен на първотo си подаване и не вкарва едва два от сервисите си за целия мач, а това стана чак през втората част! Любопитното беше че през първия сет Нава също не игра нито един път на второ подаване, но това не го спаси да бъде пробит за 2:0 и 4:0, а в крайна сметка да загуби и сета с 6:1. През втората част Макензи проби два пъти и въпреки че съперника му вдигна нивото доста, това се запази едва да 3:3, а след труден пробив в 7мия гейм до голяма степен мача беше решен и оставаше да бъде доигран.

В следващия кръг Макдоналд ще срещне друг американец, Франсис Тиафо. Двамата са играли цели 5 пъти, а Макензи води с 3:2.

Алекс Де Минор също записа двусетова победа! Той надделя след два тайбрек над Николаз Джари за 1 и 41 минути.

През първата част пробиви липсваха, а двамата сравнително лесно взимаха подаванията си. Дългият гейм запчна с разменени ранни брейкове, а именно такъв при 6:5 и реши изхода на сета. Във входа на втората част двамата си размениха пробиви при 3:3 в геймовете, а реализиралия рибрейка беше Де Минор. В крайна сметка се стигна отново до 6:6, а там разликата беше, че след рано разменените брейкове дойдоха нови два такива в полза на австралийския талант, които пратиха и сета в негова полза, а така и мача.

В следващия кръг, Алекс ще срещне отстранилия Душан Лайович, Фелисиано Лопез, а двамата са с баланс 1:1 в срещите помежду си.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Макензи Макдоналд с победа над сънародник. Алекс Де Минор с труден успех след два тайбрека В

Коментари





Следвайте ни в Facebook