Малката Тара Джокович предпочете детска книжка пред мача на баща си от Уимбълдън (видео)

от в 11:40 на 07.07.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович вчера можеше да разчита на подкрепата на своите "две малки ангелчета", както той ги нарича, а именно децата му - Стефан и Тара. И доката 9-годишният Стефан се вълнуваше през цялото време и дори в един момент от тайбрека беше уловен как имитира завършващия смач на своя баща, то малката му сестричка очевидно беше напълно убедена в победата на своя татко и имаше по-важни занимания за правене на корта.

Припомняме ви, че 6-годишната дъщеричка на Ноле стоеше точно до корта по време на триумфа му над Даниил Медведев в миналогодишния финал на US Open и не спираше да окуражава баща си, който сподели радостта си първо с нея и я вдигна на ръце след победната точка. Изглежда обаче мач с Алексей Попирин в третия кръг на Уимбълдън не е достатъчно голямо зрелище за малката Тара, която извади детска книжка, на чиято лилава корица можеше да видим рисунки на принцеса и еднорог.

Това бързо ни върна към полуфинала през 2019-та година между легендите Роджър Федерер и Рафаел Надал, когато камерите заснеха малко по-голямо момче, което също четеше и не обръщаше внимание на случващото се на корта.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Малката Тара Джокович предпочете детска книжка пред мача на баща си от Уимбълдън (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | стефан джокович | тара джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook