"Малки титане!": Сърдечният поздрав между Алкарас и Джокович на турнира в Шанхай (видео)

от в 18:58 на 06.10.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас и Новак Джокович може да имат 16 години разлика помежду си, но взаимното им уважение е огромно и това си пролича за пореден път по време на Мастърса в Шанхай. Сърбинът и Карлитос само преди два месеца се изправиха един срещу друг в епичен финал на Олимпиадата, в който ветеранът се наложи след два тайбрека, а впоследствие сподели, че Алкарас е един от най-трудните съперници, които някога е срещал на корта и е убеден, че златният медал е гарантиран за испанеца в бъдещето.

21-годишният играч пък винаги е казвал, че гледа всеки път "Джокера" при възможност и се учи от него, като дори го определи като "Супермен" след завръщането му след операцията на коляното и достигането до мача за трофея на Уимбълдън, а и двамата не крият, че имат много добри отношения извън корта и винаги намират общи теми за разговор.

Всичко това ясно можеше да се види в момента, когато Ноле се засече за първи път с испанеца в комплекса на турнира в китайския мегаполис и станахме свидетели на кратък, но сърдечен поздрав между двама от най-големите играчи в света на тениса към момента, след който те трябваше да се върнат към задълженията си:

Джокович: Малки титане!

Алкарас: О, какво става, приятелю?

Джокович: Как си? Всичко е наред?

Алкарас: Да, всичко е наред. Напоследък се губиш в Тура и няма къде да те видя.

Джокович: Просто си твърде много време на корта, приятелю, а аз съм извън него и се наслаждавам на това време (и двамата се смеят). Радвам се, че видяхме.

Алкарас: И аз се радвам, човече. Всичко най-добро и късмет в бъдеще.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Малки титане!": Сърдечният поздрав между Алкарас и Джокович на турнира в Шанхай (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook