Малките жестове на големите хора: Григор направи място за забравения от отбора Щруф (видео)

от в 10:33 на 20.09.2024
Калоян Соколов

Малките жестове обикновено се правят от големите хора, а Григор Димитров показа в още една ситуация, че винаги мисли за другите. Българинът неведнъж се е притичал на помощ на неговите съперници когато са се наранявали в даден мач срещу него, като е бил също толкова внимателен и към подавачите на топките, лайнсмените и абсолютно всеки един друг човек на корта.

Тази черта на световния номер 10 се прояви за пореден път във вчерашната тренировка на отбора на Европа за "Laver Cup", когато беше седнал на една скамейка със Стефанос Циципас и капитана Бьорн Борг. Ян-Ленард Щруф също беше там през цялото време но сякаш никой не отразяваше неговото присъствие и резервата на отбора стоеше прав за известно време, след което реши да седне сам на съседна скамейка.

Тогава Григор взе нещата в свои ръце и веднага му направи място, но германецът го увери, че няма проблем да стои сам и не е нужно да се притеснява, което просто накара Димитров да го изтегли от отсрещната пейка и скоро Щруф се озова при своите съотборници, както би трябвало да бъде.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Малките жестове на големите хора: Григор направи място за забравения от отбора Щруф (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | григор димитров | любопитно | ян-ленард щруф

Коментари





Следвайте ни в Facebook