Мъри и Рашфорд изненадаха Деби Торберг - медицинска сестра от Шотландия

от в 12:40 на 18.05.2020
Диана Андреева

Бившият световен №1 Анди Мъри и футболната звезда на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, се обединиха, за да изненадат Деби Торберг - медицинска сестра от Шотландия.


Торберг се присъедини към разговор, в който смяташе, че ще обсъжда теми, свързани с тениса, заедно с персонала на ATP, но вместо това се озова на видео среща с Мъри и Рашфорд, които й благодариха за работата и по време на настоящата пандемия.


Торберг всъщност е голям фен на Рафаел Надал. Когато Мъри й каза, че е бил информиран, че е почитател на испанеца, тя отговори: „Много съжалявам. Съпругът ми те харесва. И аз обичам да те гледам, но се страхувам, че за мен винаги е бил и винаги ще бъде Рафа”.



Тя говори за предизвикателствата, пред които е изправена тя и нейният екип на работа през тези дни.


„В момента сме много заети, защото влизаме в домове с пациенти, заразени с COVID-19, които са смъртоносно болни и са в края на живота си. Доста е мъчително. В момента е наистина трудно.



Натовареността ни се е утроила. Има много домове за възрастни хора, в които има липса на персонал Понякога преди коронавирус, ако пациентът умира и семейството не може да бъде до него или не е имал семейство, ние трябваше да седим с тях, но това в момента просто не е възможно. Тези хора умират сами. Много е трудно да бъдеш част от това“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри и Рашфорд изненадаха Деби Торберг - медицинска сестра от Шотландия Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook