Мъри: Искам да върнем нормалния си живот

от в 12:15 на 29.04.2020
Диана Андреева


Анди Мъри се представя перфектно на Mutua Madrid Open Virtual Pro, нaдигрaвaйки c лекотa опонентите си. Това виртуално събитие се провежда заради спирането на тениса поради пандемията от COVID-19.

„Сигурен съм, че всички тенисисти искат да се върнат към играта и състезанията възможно най-скоро, но в момента това не е най-важното. Първо трябва да cе върнем към нормалния си живот.

Мъри

Просто да можеш да излезнеш и да отидеш да видиш приятелите си и да посетиш някой ресторант. Да имаме нормалната свобода и след това, да се надяваме, с течение на времето мерките ще започнат да позволяват да се пътува и да се спортува “, каза Мъри.

„Трябвa дa cе опитаме да намерим начин да спрем разпространението на вируса и след това, ще можем да се възвърнем към ежедневието си.“

Мъри

„Много хора искат да гледат спорт отново, защото това е забавно и е нещо, на което се радват и чрез което си запълват времето“, каза Мъри.

„Когато не могат да го наблюдават и практикуват известно време, хората осъзнават колко много обичат да играят и колко им е приятно да гледат тенис.

Но само защото е трудно да не спортуваме сега, не означава, че трябва да избързваме с нещата. Нека се съсредоточим първо върху възвръщането на нормалния си живот и се надявам, че с времето всичко ще се нареди."

Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мъри: Искам да върнем нормалния си живот Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook