Мъри с комфортна победа над Куевас; Юмбер подчини Гофен

от в 02:21 на 18.10.2019
В
Анди Мъри преодоля съпротивата на Пабло Куевас, за да се класира на четвъртфиналите в Антверпен. Бившият номер едно стори това след убедителното 6:4 6:3, като в битка за място сред последните четирима в белгийския град ,,Мъза” ще срещне Мариуш Копил.

Мачът започна с две тежки подавания на уругваеца, който трябваше да отразява серия от възможности за пробив. Въпреки това Мъри така и не достигаше до брейка, а двамата тенисисти радваха публиката с купища продължителни разигравания.

Все пак ,,стомната” на Куевас най-накрая се счупи, като това стана в най-неподходящия за уругваеца момент, а именно при 5:4 в полза на неговия съперник, който благодарение на пробива добави и първата част на сметката си.

Нов спечелен гейм при посрещане на Мъри му гарантира и превъзходство във втората част, като този път британецът се сдоби с аванса си по-рано, а до края на двубоя той не изпусна инициативата, за да запише чиста победа и да се класира на четвъртфиналите в Антверпен.

https://twitter.com/doublefault28/status/1184894028657152001?s=20

Уго Юмбер също се превърна в един от четвъртфиналистите в Белгия. Французинът надигра представителя на домакините - Давид Гофен, съвсем категорично след 6:3 6:1 за едва един час и осем минути, прекарани на корта.



Пробив в средата на първия сет реши изхода му в полза на Юмбер, който изцяло диктуваше точките, а Гофен неминуемо заемаше защитна позиция по време на размените.

Тази картинка се затвърди по време на втория сет, когато Юмбер поведе с ранен пробив, а скоро и дублира предимството си, за да се откъсне с преднина от 5:1 гейма. Нов реализиран пробив означаваше и окончателна победа за младия французин, който в битка за място на полуфиналите ще се изправи срещу Гидо Пея.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри с комфортна победа над Куевас; Юмбер подчини Гофен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook