Мъри се чувства добре; Може да играе на двойки на Уимбълдън

от в 14:22 на 21.05.2019
В
Анди Мъри няма да играе на единично на тазгодишния Уимбълдън. По думите му пред ТаймсСпорт, той не разполага с достатъчно време да се подготви за надпреварата на единично, но най-вероятно ще можем да го видим в състезанието на двойки.

„Има минимален шанс да играя на сингъл по време на сезона на трева. Може би двойки, но към момента не съм готов за сблъсък на единично," призна британецът.



Положителното в думите на бившия номер 1 пък беше, че той заяви, "Ако не се чувствах достатъчно добре, имаше повече шанс да играя на Уимбълдън и след това да се откажа от тениса завинаги. Ако се чувствам добре, то по-логично е да си дам време, за да се подготвя максимално добре за сингъл, дори като това означава, че няма да успея навреме за Уимбълдън."

Преди 16 седмици Британецър се подложи на тежка операция на хълбока, като със сигурност след нея завръщането му ще бъде трудно. През април той хвана ракета едва за първи път, а тогава и намекна, че вече не изпитва болка. В момента той вече тренира, макар и на по-ниски обороти, а със сигурност това е една добра новина за всички фенове на спорта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри се чувства добре; Може да играе на двойки на Уимбълдън В

Коментари





Следвайте ни в Facebook