Мъри се завърна по подоваващ начин

от в 12:51 на 21.06.2019
В
Завърналият се от контузия - Анди Мъри, заедно с победителя на сингъл през 2017-та в Куинс - Фелисиано Лопес, победиха поставените под номер едно в схемата на двойковия турнир - Роберт Фaрa и Хуaн-Себacтиaн Кaбaл. Мъри и Лопес стигнаха до успех след 7:6(5) 6:3 в изключително стойностен и равностоен мач.



Британецът се възстановяваше близо 6 месеца от операцията, на която се подложи поради износване на тазобедрената му става, ала вчера симптоми за болка нямаше:

След срещата самият Мъри сподели: “Това беше наистина много вълнуващо. Първоначално започнах да се движа много бавно, но впоследствие всичко си дойде на мястото. Супер е, че отново играя тенис, много съм щастлив!”



В самия мач двете двойки играеха равностойно като първата част премина без брейкове, а по този начин закономерно се стигна до тайбрек. В него още при първата точка шотландско-испанската двойка допусна пробив, но те успяха да изравнят за 3:3 след няколко превзъходно изиграни точки на Анди. Последваха точки, в които никой не успяваше да вземе подаването си, ала в крайна сметка Лопес и Мъри надделяха със 7:5, а със сигурност основният виновник за този развой на сета беше филето, което на три пъти спасяваше Анди и Фелисиано.

Началото на втората част започна отново равностойно, но този път Мъри и Лопес се оказаха значително по-хитри и спечелвайки няколко по-трудни разигравания, те успяха да пробият, а с това и впоследствие решиха изхода на мача в своя полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри се завърна по подоваващ начин В

Коментари





Следвайте ни в Facebook