Мъри си намери партньор за Уимбълдън

от в 12:30 на 21.06.2019
В
Бившият водач в световната ранглиста - Анди Мъри, потвърди, че ще играе на двойки на Уимбълдън заедно с Пиер-Юг Ербер. Французинът е известен двойков специалист, като в отбор със сънародника си Никола Маю е печелил всички турнири от Големия Шлем. В последно време Ербер се концентрира върху играта на единично, а това и видимо дава резултат, защото той прогресира устремно в ранглистата, като в момента е 49-ти.










Анди коментира и как се е стигнало до това той и французинът да си партнират: „Моят треньор каза на Ербер, че ще играя на двойки на Уимбълдън преди известно време. Той обаче бе заявил, че ще се концентрира върху сингъла както на Ролан Гарос, така и на Уимбълдън. След няколко седмици обаче Ербер се свърза с мен и показа желание за съвместна работа и след разговор с неговия щаб решихме да играем заедно.”

Мъри няма да играе на сингъл, но може да се впусне и в турнира на смесени двойки, ако намери партньорка. За момента се твърди, че той вече е питал шампионката от изминалия Ролан Гарос - Ашли Барти.










Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри си намери партньор за Уимбълдън В

Коментари





Следвайте ни в Facebook