Мария Сакари официално се класира за участие на WTA Finals 2021!

от в 16:57 на 21.10.2021
Диана Андреева

Мария Сакари се справя отлично с голямото напрежение върху себе си през тази седмица в Москва. Гъркинята намери място сред участниците на WTA Finals - събитието, съпоставящо една срещу друга осемте най-добри тенисистки през сезона. От днес е сигурно, че Сакари официално ще бъде сред състезателките, включили се в надпреварата, състояща се в Гуадалахара. 

Днес Сакари не срещна никакво затруднение и уверено намери място сред четвъртфиналистките на един от последните туринир в календара на WTA - Cremlin Cup. Мария дори не беше принудена да изразходва голямо количество енергия през днешния ден, тъй като нейната опонтетка се отказа още в началото на втория сет. След като гъркинята уверено поведе в резултата с 6:2 1:0 местната представителка Ана Калинская се оттеггли от срещата. Причината бе контузия, която най-вероятно и ще срожи предсрочно край на годината в Тура за Калинская. 

В друга среща от деня Маркета Вондрушова надигра в двусетов сблъсък Леся Цуренко и също намери място сред последните осем на турнира в Москва. Световната номер 35 не допусна да бъде поставена в дори и за момент в неприятна ситуация, а играта и не позволи на Цуренко да вземе повече от шест гейма в хода на мача. Вондрушова надделя с 6:3 6:3, за да си осигури сблъсък с представителката на домакините Анастасия Павлюченкова в спор за място на полуфиналите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мария Сакари официално се класира за участие на WTA Finals 2021! Диана Андреева
Теми:  
wta | wta финали | мария сакари | маркета вондрушова | тенис турнир в москва

Коментари





Следвайте ни в Facebook