Мария Шарапова сподели каква щеше да бъде, ако не беше тенисистка

от в 18:10 на 16.01.2021
Мирела Николова

Един от най-сърцераздирателните моменти в тенис света през 2020 г. бе оттеглянето на бившата водачка в световната ранглиста Мария Шарапова от професионалния спорт. Въпреки че многобройните фенове на рускинята приеха трудно това, то изглежда, че тя е щастлива от решението си, тъй като в момента се е отдала на бизнес занимания, а преди няколко седмици обяви и годежа си с британския бизнесмен Александър Гилкс.

В скорошен подкаст носителката на пет титли от Шлема беше запитана с какво би се занимавала, ако не беше избрала тенис кариера, а нейният отговор бе достатъчно категоричен:

"Със сигурност щях да съм архитект, защото имам добро усещане за пространството. Обичам инженерството, различните концепции и изпълнението на дадена идея. Участвах в целия процес по изграждане на дома ми в Калифорния и когато го завърших, си казах, че ако имах възможност, с удоволствие бих направила нещо подобно отново."

Красавицата дори разкри, че има няколко архитектурни проекта в главата си, така че с нетърпение ще очакваме бъдещата им реализация.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мария Шарапова сподели каква щеше да бъде, ако не беше тенисистка Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook