Марсилия: Циципас и Рубльов оглавяват схемата; Алиасим и Цонга също в игра

от в 13:09 на 14.02.2022
Владислав Риждов

След като през вчерашния ден приключи надпреварата в Ротердам, през тази седмица ще може да се насладим на още два турнира на твърда настилка. Един от тях е този във френския град Марсилия, който е от категория 250, но въпреки това ще събере част от топ играчите на мъжкия тенис.

Водач на схемата е световният №4 и шампион от 2020-а ,Стефанос Циципас, който ще срещне победителя от френския сблъсък между Уго Гастон и Корентен Муте. Схемата изглежда благоприятна за гърка, като не е изключено в полуфиналите той да се изправи срещу третия поставен Феликс Оже-Алиасим в повторение на финала от Ротердам. Канадецът пък е поставен под номер 3, а в откриващия си мач ще се изправи срещу един от ветераните Жил Симон или Жо-Вилфред Цонга.

В долната част схемата се оглавява от Андрей Рубльов, който също пропуска първия кръг, а на 1/8-финалите очаква победителя от двойката Ришар Гаске и Микаел Имер. В същата половина се намират още Аслан Карацев, поставен под номер 4, както и добре представящите се в последно време Талон Грикспор и Камил Майхжак.

Пълният жребий за турнира можете да видите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Марсилия: Циципас и Рубльов оглавяват схемата; Алиасим и Цонга също в игра Владислав Риждов
Теми:  
андрей рубльов | жо-вилфред цонга | жребий | марсилия | стефанос циципас | тенис турнир в марсилия | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook