Мастърса в Рим ще се проведе през септември?

от в 14:22 на 25.05.2020
Анисия Стоева


Тура беше стопиран в началото на март, заради разпространението на коронавируса, като това отмени и доста от турнирите на клей и трева, включително и Уимбълдън. Въпреки това, организаторите на Ролан Гарос и Откритото първенство на Италия се надяват да проведат турнирите си по-късно тази година.

Докато много неща зависят от начина, по който пандемията ще се развие, отговорните лица на турнира в Рим смятат, че ще успеят да проведат спортното събитие през септември тази година. Силна индикация, която показва желанието на домакините за посрещането на Мастърса е и имейлът, който са изпратили на хората, закупили вече билетите си, където ясно е изразена възможността турнирът да се проведе през септември:

Рим

,,Скъпи тенис приятелю, 

както може би вече си разбрал от социалните медии, до средата на юни ATP и WTA- двете асоциации, управляващи тенис календара, трябва вече да са разбрали кога и с какъв график ще продължат сезон 2020'' пишат организаторите на Откритото първенство на Италия.

Рим

,,Най-възможната хипотеза в момента е Internazionali BNL d’Italia в Рим да се състои през септември, но първо трябва да сме убедени в това. Поради тази причина, се надяваме да Ви дадем повече информация за турнира и ползването на билетите, закупени от Вас възможно най-скоро" - с това и приключва имейла.

Рим

Тенисът изисква изключително много пътуване седмица след седмица. Той може да бъде един от най-късно възобновилите сезона си спортове, заради ограниченията за пътуване.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мастърса в Рим ще се проведе през септември? Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook