Мастърклас: де Минор "върза геврек" на Бублик и го очаква потенциален сблъсък със Зверев

от в 23:09 на 10.03.2024
Елеонора Александрова

От началото на годината Алекс де Минор демонстрира най-добрата си форма някога, като австралиецът направи своя дебют в АТП ранглистата, печелейки титлата в Акапулко. Силната форма на "Демона" бе пренесена и в Индиън Уелс. След като не изпита проблеми срещу Таро Даниел в предния кръг, днес той надви един от най-опасните играчи в тура, а именно Александър Бублик с резултат 7:5, 6:0. В следващия кръг ще срещне Александър Зверев или Талон Грийкспор.

Първият сет ни предложи немалко обрати. Още в самото начало световният номер 20 реализира пробив, но веднага след това по-високо ранкираният тенисист отвърна със същото. Играта на представителя на Казахстан спадна временно, като следваха множество двойни грешки, от което де Минор се възползва. След 5:3 Бублик успя да изравни геймовете, ала в крайния момент австралиецът показа класата си и поведе със 7:5.

Изненадващо, сервис играта на един от най-добрите играчи от начален удар бе слаба. До шестия гейм казахстанецът нямаше възможността да спечели подаване. Въпреки опитите на Бублик за оставане в мача, спасявайки три мачбола, де Минор успя да ознаменува победата си и да се класира за следващия кръг!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мастърклас: де Минор "върза геврек" на Бублик и го очаква потенциален сблъсък със Зверев Елеонора Александрова
Теми:  
алекс де минор

Коментари





Следвайте ни в Facebook