Матве Миделкоп: След финала на двойки отивам у баба, за да ям пелмени

от в 13:23 на 18.10.2020
Диана Андреева

Вчера холандецът Матве Миделкоп коментира успешното си представяне в Санкт Петербург и сподели за плановете си след днешния финал, който му е общо трети в руския град:

"Не знам защо, но тук играя толкова страхотно! Въпреки че, разбира се, знам защо. В Петербург са моите корени и винаги чувствам голяма подкрепа, когато участвам в този турнир - невероятно е.

Не винаги е лесно да достигна до Русия, особено сега поради пандемията от коронавирус, но все пак се справих, а сега съм и на финала. Утре смятам да изиграя мача си, а след това ще отида направо у баба ми, за да ям пелмени. Ще прекарам цялата вечер с нея и ще замина на следващия ден.

Това ще бъде най-хубавото събитие: мога да я видя, да я прегърна и целуна. Помолих я да не готви много храна, но знам, че масата ще е пълна с ястия. Така че ще бъде много приятна неделя.

Ще дойде ли баба на финала? Не, тя вече е на 93, не се чувства много добре. Сега се нуждае от повече почивка в леглото, плюс има много ограничения, свързани с COVID-19. Но разбира се, ще гледа мача ми по телевизията. Специални хора се грижат за нея, ще й помогнат да включи всичко. 

Баба е много горда с мен, така че веднага след финала ще си взема душ и ще отида направо при нея. Наистина очаквам с нетърпение момента, в който мога да я прегърна, това е едно от най-хубавите чувства, ще бъде по-приятно, разбира се, да дойда при нея с трофей “, сподели деветкратния шампион на ATP.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Матве Миделкоп: След финала на двойки отивам у баба, за да ям пелмени Диана Андреева
Теми:  
санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook