Медиите в Бразилия: Сейбот Вилд се крие от полицията и протака съдебния процес срещу него

от в 09:51 на 01.06.2023
Калоян Соколов

Тиаго Сейбот Вилд само преди два дни изживя най-щастливия миг в своята кариера, отстранявайки сензационно Даниил Медведев в откриващия кръг на Ролан Гарос. Бразилецът закова страховитите 69 уинъра и спечели любовта на публиката в Париж със своята сърцата игра. Последвалата вълна от медийно внимание обаче не се оказа особено полезна за 23-годишния тенисист, тъй като журналистите веднага откриха, че срещу него се води дело за домашно насилие, което е заведено от бившата му приятелка - Таяне Лима.

Лима твърди, че непрестанно е била подлагана на психически и физически тормоз, като дори си е изкарала ограничителна заповед срещу световния номер 172. Самата тема беше повдигната на последната пресконференция на Сейбот Вилд, като той видимо не беше никак щастлив от зададения въпрос и го отклони неособено галантно. Мениджърът на състезателя пък директно потърси сметка на журналиста Яник Шнайдер, но колегите  на германеца са го защитили и не се е стигнало до ексцесии.

Оказва се, че южноамериканецът не избягва само репортерите, а и органите на реда в своята страна. Бразилската полиция води разследва по случая от миналия април насам, но изобщо не може да открие тенисиста, който е посочил три различни домашни адреса, а всъщност не живее на нито едно от тези места. В крайна сметка вероятно ще се стигне до това в най-скоро време да бъде връчена призовка на адвокатите на Сейбот Вилд, за да не бъде протакан допълнително съдебния процес, а ние тепърва ще следим развитието на събитията, но няма как да не ни направи впечатление, че квалификантът няма поведението на невинен човек.

Източник: UOL

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Медиите в Бразилия: Сейбот Вилд се крие от полицията и протака съдебния процес срещу него Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | тиаго сейбот вилд

Коментари





Следвайте ни в Facebook