Медиите в Италия: Беретини е започнал връзка с бившата съпруга на известен футболист

от в 18:09 на 26.01.2023
Мирела Николова

Матео Беретини и Айла Томлянович бяха една от най-харизматичните и обичани двойки в тениса, като моменти от връзката им бяха излъчени и в най-новия сериал на Netflix, посветен на тениса - Break Point. През пролетта на миналата година обаче стана ясно, че двамата са взели решение да прекратят връзката си, като причините за този развой на събитията не са били коментирани от нито една от двете страни.

От известно време обаче в италианските медии се твърди, че тенисистът е започнал връзка с 36-годишния модел Мелиса Сата, която се изявява още като телевизионна водеща и актриса, известна в Италия с ролята си в сатиричния сериал Striscia la notizia. Името на италианката нашумя основно покрай годежа ѝ с бившия футболист на Милан и Барселона - Кевин-Принс Боатенг. Началото на тяхната връзка бе обявено през 2011-а, като скоро след това двамата се сгодиха. През април 2014-а се роди и техният син Мадокс, но 6 години по-късно двойката обяви своя развод в социалните мрежи. 

Малко преди да се събере с Боатенг, Мелиса бе замесена в скандал, след като бе забелязана една вечер да влиза в хотел заедно с вече покойния Коби Брайънт и да го напуска рано сутринта, което доведе до искане за развод от страна на съпругата на баскетболиста Ванеса. 

Спекулациите около евентуална романтична връзка между Беретини и Сата са породени от това, че двамата бяха засечени заедно на баскетболен мач от Евролигата с участието на Олимпия Милано. Впоследствие двамата прекараха вечерта заедно, като медиите в Италия твърдят, че Матео и Мелиса са били в много интимни отношения. 

Към момента обаче това са само спекулации и липсва официално потвърждение.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медиите в Италия: Беретини е започнал връзка с бившата съпруга на известен футболист Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook