Медведев и Беретини стартираха с трисетови победи; Милман надделя над Басилашвили

от в 09:27 на 02.09.2020
В


Данийл Медведев стартира с отличен трисетов успех защитата на финала си на US Open. Руснакът бе повече от убедителен и въпреки спекулациите за домашна изолация наложена от организаторите, той остана концентриран и след 6:1 6:2 6:4 надделя над Федерико Делбонис.

Във всеки от трите сета, добър старт за руснака му носеше предимство, а впосдлествие, сервирайки доста стабилно, той спокойно завършваше отделните части в своя полза. В хода на срещата пък, Данийл допусна да загуби едва 13 точки на свое подаване, а с убедителни сервиси и стабилна игра от дъното, във всеки един момент от мача, руснкаът контролираше събитията на корта.



Друг от топ поставените в третата четвъртина, Матео Беретини също стартира с трисетов успех. Италианецът откри кампанията си с победа над Го Согеда, а това стана факт след 7:6(5) 6:1 6:4.

Впечатление в хода на срещата направи изключителното първо подаване на първата ракета на Италия, което не само, че му носеше много сигурност в хода на срещата, а в ключовите моменти винаги беше на среща. Така губейки едва 3 точки на първо подаване и показвайки солидна форма, полуфиналитът от US Open 2019 си гарантира мач във втори кръг, където ще се изправи срешу Юго Умберт.



Една от изненадите във втория ден на надпреватата дойде от мача на Николоз Басилашвили и Джон Милман. Там американцът бе по-добрият състезател от двамата и след 6:1 6:4 6:4 за 2 часа се класира за второ кръг на турнира, където ще се срещне с Фрнсис Тиафо.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев и Беретини стартираха с трисетови победи; Милман надделя над Басилашвили В

Коментари





Следвайте ни в Facebook