Медведев: Има неща, които обожавам в Кирьос, но и такива, които изобщо не харесвам

от в 20:53 на 19.01.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос е една от най-противоречивите фигури в световния тенис елит днес, като неведнъж си е навличал гнева на феновете заради хапливия си език и често несериозното си поведение към случващото се на корта по време на дадена среща. Ник е известен с умението си да покаже най-доброто от себе си в сблъсъците с най-добрите в света и добрата новина за него е, че през утрешния ден му предстои да премери сили с втория в ранглистата Даниил Медведев, при това пред родна публика на Rod Laver Arena. Руснакът стартира с безметежен успех участието си на Аустрелиън Оупън тази година и на пресконференцията си след победата коментира предстоящия двубой срещу местния любимец, а ето и какво точно каза той:

"Ник определено е интересен персонаж. Може би както всеки един човек в света, има неща, които обожавам в него и това, което прави, но и такива, които изобщо не харесвам, като предпочитам да не посочвам за какво точно говоря. Той има склонността да играе изключително необикновено и екстремно всеки път, когато е на корта, и това е причината хората да харесват да наблюдават двубоите му. Всъщност, колкото и да го мразят, те обичат да го гледат как играе, което е негова много силна черта. 

Както казах, нямам предвид личните ни отношения с него. Мисля, че той е страхотен човек извън корта, но в състезателна обстановка има някои неща, които харесвам, а други - не, но същото мога да кажа и за още мнозина играчи в Тура", завърши с усмивка миналогодишният финалист в Мелбърн.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Има неща, които обожавам в Кирьос, но и такива, които изобщо не харесвам Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | даниил медведев | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook