Медведев: Имам чувството, че постоянно играя срещу Григор; винаги мачовете ни са интересни

от в 07:23 на 07.07.2024
Калоян Соколов

Даниил Медведев завърши над 24 часа по-късно от очакваното сблъсъка си от третия кръг на Уимбълдън с Ян-Ленард Щруф и определено не беше доволен от този факт, демонстрирайки впоследствие тънкото си чувството за хумор пред медиите. Така миналогодишният полуфиналист оформи двубой с Григор Димитров в 1/8-финалната фаза на надпреварата, а ето какво сподели Медведев по тази тема:

"Надявам се да се възстановя напълно за утре. Изглеждаше, че момичетата ще приключат за час , а трябваше да чакаме още два часа, след като вече бяхме загряли. Никога не бях виждал толкова равенства в геймовете.

Григор играе много добре в момента. Имали сме някои големи мачове напоследък. Имам чувството, че играем постоянно с него. Поне по 2 пъти или 3 пъти на година, откакто съм в Тура. Винаги са интересни мачове с интересни точки. Играли сме само веднъж на трева помежду си и всъщност това беше първата ни среща изобщо, като още тя беше страхотна, така че се надявам да покажа най-добрия си тенис и да спечеля" - коментира бившият номер едно в интервюто си на корта.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Медведев: Имам чувството, че постоянно играя срещу Григор; винаги мачовете ни са интересни Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | даниил медведев | интервюта | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook