Медведев към освиркващите го испанци: Победата над вас е любимият ми момент

от в 19:55 на 04.12.2021
Мирела Николова

Отборът на Русия се превърна във втория сигурен финалист на тазгодишната Купа "Дейвис", след като по-рано през днешния ден Андрей Рубльов и Даниил Медведев се поздравиха с категорични двусетови победи над представителите на Германия - Доминик Кьопфер и Ян-Ленард Щруф. По пътя си към сблъсъка за титлата руснаците надделяха над домакините Испания още в груповата фаза, като по този начин ги лишиха от шансове за продължаване напред. 

По време на интервюто си на корта след класирането на финала световният №2 бе освиркван от зрителите по трибуните, на което той не пропусна да отвърне подобаващо:

"Много съм щастлив, че аз и останалите момчета от руския отбор сме на финал. Чувството е страхотно, бяха две невероятни седмици за нас. Успехът над Испания в Мадрид бе най-добрият и запомнящ се момент за нас. Бяхме изключително щастливи в съблекалните, след като бяхме победили местните любимци, беше чудесно и съм истински доволен от това. 

Казвам ви още от 2019-а година насам - ако искате да загубя, трябва да ме подкрепяте, тъй като, освирквайки ме, само ме мотивирате повече и ме правите по-силен. Ще продължавам да побеждавам заради вас".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев към освиркващите го испанци: Победата над вас е любимият ми момент Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | купа дейвис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook