Медведев към зрител: Затвори си устата и продължавай да живееш жалкия си живот

от в 20:33 на 06.05.2021
Мирела Николова

Днешният ден бе изпълнен с разочарования за руските тенис почитатели, тъй като цели трима техни сънародници напуснаха Мастърс надпреварата в Мадрид. Сред тях бе и световният №3 Даниил Медведев, който претърпя трисетово поражение от Кристиан Гарин, а страстите на корта отново се нагорещиха.

В петия гейм на решителния трети сет Медведев, видимо подразнен от поведението на зрител от трибуните, започна словесна престрелка с публиката и изкрещя на руски: "Затвори си устата“, след което добави: "Продължавай да живееш нещастния си и жалък живот, но е добре да замълчиш".

Съдията на стола отправи предупреждение към Даниил, а след него по време на почивката последва вербална атака към арбитъра: "Не знаехте ли, че ми пречат? Предупреждение - добре, но каква е причината? Много глупаво от твоя страна. Отвратително, човече. Надявам се да нямат достатъчно пари да си купят билети за следващия мач."

До края на двубоя Медведев не взе нито гейм повече и така Гарин победи противник от Топ 10 едва за втори път в кариерата си, достигайки до четвъртфиналите в испанската столица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев към зрител: Затвори си устата и продължавай да живееш жалкия си живот Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook