Медведев нанесе трета загуба на Шварцман в O2 Arena

от в 23:49 на 20.11.2020
Марк Хаджижеков

Даниил Медведев завърши перфектно участието си в групите на заключителния Мастърс на АТР, след като руснакът се наложи в последователни части над Диего Шварцман след 6:3 6:3. Така Даниил остава единственият непобеден тенисист засега в надпреврата. Руснакът затвърди първото си място в група ,,Токио 1970", като утре ще се изправи в полуфинален сблъсък срещу Рафаел Надал. Припомняме Ви, че четвъртият в света няма победа в кариерата си срещу ,,Матадора", като миналата година Медведев имаше възможността да се поздрави с такава именно в Лондон, а руснакът дори достигна и до мачбол при 5:1 в третия сет, но последва паметен обрат на мача, завърил в крайна сметка в полза на номер две в света. 

Шампионът от Париж имаше преимущество още от самото начало на двубоя, достигайки до серия от точки за пробив. При 1:1 Даниил спечели подаването на съперника си, като руснакът набързо се добра до преднина от 5:3 благодарение на няколко уверено спечелени сервис гейма. 

В този момент последва нов брейк в негова полза, а във втория сет сюжетът бе повторен, след като фаворитът се откъсна с аванс от пробив. До края на срещата Медведев така и не погледна назад, за да си извоюва трета победа в последователни сетове в груповата фаза на тазгодишната надпревара в Лондон. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев нанесе трета загуба на Шварцман в O2 Arena Марк Хаджижеков
Теми:  
даниил медведев | диего шварцман | мастърс лондон | Обзори | финален турнир

Коментари





Следвайте ни в Facebook