Медведев: Не можех да дишам и имах черни петна пред очите, прекалено е топло

от в 15:03 на 28.07.2021
Диана Андреева

Даниил Медведев от самото начало е един от най-острите критици на организаторите в Токио, които според него поставят началото на двубоите в твърде ранни часове, а около това мнение се обединиха и неговите колеги, включвайки в това число световния номер едно Новак Джокович.

В крайна сметка недоволството на руснака се оказа напълно правомерно, след като по-рано днес видяхме Паула Бадоса да напуска корта на инвалидна количка, а самият той бе на път да колабира по време на сблъсъка си срещу Фабио Фонини. Макар и да изглеждаше не в състояние, руснакът успя да завърши двубоя и дори се класира за следващия етап. След мача той разказа как всъщност се е чувствал по време на двубоя си:

"По време на първия сет не ми достигаше въздух, имах сериозни затруднения в дишането. Помолих физиотерапевта да ми направи масаж, за да се почувствам по-добре, но дискомфорта не изчезна. Във втория сет ми причерня, появиха се черни петна пред очите ми. Опитах се да се раздвижа, за да се почувствам по-добре, ала нищо не помогна.

След края на втория сет се охладих и това ми помогна да спечеля мача. Ако не бях го направил, щях да припадна на корта и да се наложи да се откажа от срещата, без да се класирам към следващия кръг. Условията не са подходящи за игра и мисля, че това ясно се видя днес."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Не можех да дишам и имах черни петна пред очите, прекалено е топло Диана Андреева
Теми:  
даниил медведев | олимпийски игри

Коментари





Следвайте ни в Facebook