Медведев: Няма кой да победи Григор, ако играе по този начин

от в 03:46 на 14.10.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев определено беше разочарован от днешното си представяне в осминафиналте на Мастърса в Индиън Уелс, след като имаше преднина от сет и два пробива срещу Григор Димитров, ала в крайна сметка инкасира обрат и трябваше да се прости с шансовете си да завърши годината на върха в световната ранглиста, а ето какво сподели световният номер две веднага след поражението:

"Искам да отблележа няколко компонента, защото тенисът не се свежда до само едно нещо. Не си спомням някога да съм губил толкова мнгого сервис геймове на твърди кортове, което показва колко бавна е настилката тук. Условията са сходни с тези на надпреварите върху клей, които никак не харесвам.

Също така знаех, че ще ми е по-трудно да контролирам топката през деня и първият ми начален удар изобщо не влизаше. Поради тази причина поисках да играем във вечерната сесия, само че аз имах ден почивка, докато някои момчета нямаха тази възможност и разбирам организаторското решние, макар да бях наясно с негативите му спрямо мен.

Нямам много за казване по отношение на Григор. Той показа по-добър тенис във втората част на мача, отколкото всичките мои съперници по пътя ми към титлата на US Open. Ако играе по този начин, то не виждам как би могъл да загуби от някого, но тепърва ни предстои да разберем" - завърши Медведев


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Няма кой да победи Григор, ако играе по този начин Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | даниил медведев | индиън уелс | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook