Медведев обезличи уморения Зверев и ще спори с Джокович за титлата в Париж!

от в 19:14 на 06.11.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев изигра най-силния си мач досега на Мастърса в Париж, за да надиграе Александър Зверев за втора поредна година във фазата на полуфиналите. Руснакът доминираше от първата до последната точка, а съперникът му видимо нямаше нужната енергия, за да се противопостави и вторият поставен се наложи със смазващото 6:2 6:2, като по този начин ще се изправи срещу Новак Джокович през утрешния ден, когато ще се реши спора за трофея.

Сервис геймовете на Медведев вървяха трудно в самото начло и той трябваше да отразява две поредни точки за пробив, но устоя в няколко продължителни размени и се измъкна от трудното положение. Напрежението веднага се пренесе в половината на Зверев, който изглеждаше сериозно изнервен, а грешките се множаха в неговия актив. Това позволи на руснака да се откъсне напред и той не изпусна водачеството си нито за момент, печелейки с лекота откриващата част.

Олимпийският шампион пък се движеше все по-мудно, докато неговият съперник достигаше всяко едно негово агресивно продължение и постоянно го караше да играе допълнителни удари. Саша видимо не беше готов за толкова физически мач и това го накара да предприема необмислени рискове, които по никакъв начин не му се отплащаха и московчанинът взе подаването му на още две пъти, с което си подпечата успеха в днешния ден.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев обезличи уморения Зверев и ще спори с Джокович за титлата в Париж! Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | даниил медведев | мастърс в париж | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook