Медведев обвини организторите на РГ: Интересуват се само от парите

от в 13:59 на 09.06.2021
Диана Андреева

Даниил Медведев и Стефанос Циципас несъмнено "направиха мача на деня" вчера, както коментира и самият руснак. Двамата изиграха една среща от много високо ниво, която обаче завърши по възможно най-неприятния начин за Даниил - три последователни сета за неговия противник. Освен, че беше недоволен от шума и отсъжданията на съдията, Медведев коментира и ситуацията с наградния фонд на надпреварата, отпращайки сериозни критики по адрес на организаторите. Медведев направи връзка с Формула 1 и по-точно със сериалът, който е посветен на състезателя Луис Хамилтън, а ето какво точно каза той:

"За разлика от миналата година, в момента по трибуните има доста повече публика. Освен това, Амазон започна да финансира турнира. Независимо от тези две неща обаче, през 2021 ние получаваме с 15% по-малка парична награда. Заради това моят въпрос е къде отиват парите от Амазон? Всъщност е забавно, защото вчера започнах да гледам третия сезон на сериала Drive to Survive. Първият или вторият епизод, не съм напълно сигурен, е кръстен "Парите са кралят". 

В тази серия действието се развива точно преди началото на световната пандемия, когато хората по света вече бяха започнали да страдат заради COVID-19. В Австралия ще има старт на Формула 1, незанисимо от ситуацията, а попитан защо според него състезанието ще се проведе, Хамилтън уверено отговаря - парите са кралят.", завърши Медведев. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Медведев обвини организторите на РГ: Интересуват се само от парите Диана Андреева
Теми:  
даниил медведев | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook