Медведев преди мача с Григор: Кортовете тук не могат да бъдат по-бавни

от в 11:12 на 12.10.2021
Мирела Николова

Григор Димитров продължава с безупречното си представяне на Мастърса в Индиън Уелс, след като успя да пречупи 211-сантиметровия Райли Опелка и да вземе реванш за загубата си по-рано на турнира в Торонто, надделявайки над гиганта от Америка в последователни сетове. Така бившият №3 си резервира билет за осминафиналната фаза на надпреварата, където го очаква сблъсък с тенисиста, намиращ се в най-добра форма в момента, и топ поставен - Даниил Медведев, който по-рано днес надви Филип Краинович и записа своята победа №50 за сезон 2021.

"Честно казано, не знаех за бройката ми спечелени мачове тази година. Опитвам се да играя само в големи турнири, така че този показател е наистина важен. Щом вече имам 50 победи, то означава, че съм направил всичко правилно.

Краинович е тежък противник. Изпитах известни трудности, особено във втория сет. Мисля, че и двамата демонстрирахме добро ниво на игра и се радвам, че успях да спечеля тайбрека", обясни руснакът.

Също така той не пропусна да се оплаче за пореден път от кортовете в Индиън Уелс: "Скоростта на кортовете е изключително бавна. Просто няма повече накъде. Още малко и ще бъде възможно да се играе минитенис".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев преди мача с Григор: Кортовете тук не могат да бъдат по-бавни Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | даниил медведев | индиън уелс | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook