Медведев прегази Соуса в откриващия си мач в Монако

от в 13:20 на 15.04.2019
В
Даниил Медведев започна клей сезона по изключително обещаващ начин. Руснакът тотално надигра специалиста на землените кортове Жоао Соуса, давайки едва два гейма на португалеца след крайното 6:1 6:1 за 55 минути игра. По този начин Медведев даде силна заявка, че с играта, която той показа днес, младият руснак ще може да се бори за първите места на най-силните клей турнири.

Мачът започна с моментален брейк за Медведев, който набързо поведе с 3:0 гейма. Тогава и Соуса се записа в резултата на двубоя след нулев сервис гейм, но това бе всичко, до което португалецът се докопа в откриващата част на срещата.Руснакът блестеше освен с обичайната стабилност в ударите си от дъното на корта, така и с някои темпови отигравания, както и агресивни прийоми в разиграванията. Отделно защитата на 10-тия поставен бе на висота, като всичко това просто представляваше прекалено трудна задача за Жоао, който често гледаше безпомощно към треньорския си щаб.

Във втория сет португалецът не започна с инкасиран пробив, изравнявайки за 1:1, но оттогава до края на срещата Соуса не се добра до нов гейм.

Във втория кръг в Княжеството Медведев ще се изправи срещу Раду Албот или Аляж Бедене.

Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Медведев прегази Соуса в откриващия си мач в Монако В

Коментари

Следвайте ни в Facebook