Медведев разгроми Шварцман и продължава уверено към полуфиналите

от в 15:32 на 21.06.2019
В
Даниил Медведев изглежда отново се завръща на победния път, като днес записа категоричен успех над Диего Шварцман - 6:2 6:2 и така се превърна в първия известен полуфиналист на надпреварата в Куинс.



Срещата започна с маратонски гейм, където повечето разигравания се водеха от Медведев и закономерно се стигна до пробив, а руснакът затвърди повече от убедително. Шампионът от София не спря дотук и реализира втори брейк за 4:1, като впоследствие измъкна подаването си от 0:40, което се оказа решително за спечелването на сета.

https://twitter.com/QueensTennis/status/1142038708629266433?s=19

23-годишният тенисист играеше все по-уверено и атаките му към мрежата се увеличиха значително. Шварцман изглеждаше напълно безпомощен, защото нямаше никаква възможност да покаже агресивното си "лице" и сдаде за пореден път сервис гейма си. Даниил продължаваше да трупа с лекота точки в актива си, а непредизвиканите му грешки до момента бяха едва осем на брой. Аржентинецът все пак се разписа за 1:3, но съперникът му отговори със серия от девет последователни точки и скоро водеше с 5:1. Диего съумя да се задържи още малко в срещата, възползвайки се от два лоши ретура и сбъркан смач от страна на руснака, ала веднага след почивката световният номер 13 затвори срещата с безкомпромисно проведено подаване и очаква един измежду Никола Маю и Жил Симон да бъде негов съперник в съботния ден.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев разгроми Шварцман и продължава уверено към полуфиналите В

Коментари





Следвайте ни в Facebook