Медведев реализира дебютна победа в Лондон след успех над Зверев!

от в 23:26 на 16.11.2020
Марк Хаджижеков

След като през изминалото издание на финалите на АТР Даниил Медведев се отчете с нула победи и цели три загуби, днес руснакът се поздрави с първата си победа в британската седмица. В повотрение на финала от зала ,,Берси" по-рано през сезона руснакът се наложи отново над Александър Зверев след рутинното 6:3 6:4. Така Даниил си уреди среща с Новак Джокович вдругиден в битка за първото място в група ,,Токио 1970". 

Все пак Зверев реализира пробив още в първото подаване на Медведев, но четвъртият в света побърза да реализира рибрейк. Впоследствие колебанията обзеха Зверев, който започна да допуска неприлично много двойни грешки, коствали му още един негов сервис гейм. 

Даниил не се нуждаеше от нищо друго, за да поеме контрола върху събитията на корта през този сет, като след два успешни сервис гейма първата част бе пратена на сметката на представителя на Русия. 

През втория сет двамата започнаха далеч по-равностойно, но в ,,Тилдъновия гейм" дойде ред на нов силен гейм на ретур от страна на Медведев, който впоследствие успя да си издейства преднина от сет и пробив. 

Последва безкомпромисно затвърждаване на брейка за Даниил, който не след дълго сервира успешно и за успеха в двубоя, като по този начин руснакът се поздрави с първата си победа на финалния Мастърс на АТР! 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев реализира дебютна победа в Лондон след успех над Зверев! Марк Хаджижеков
Теми:  
александър зверев | атр финали | даниил медведев | Лондон Мастърс | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook