Медведев: Рубльов ми напомня на представянето ми през миналата година

от в 09:09 на 26.10.2020
Диана Андреева

Даниил Медведев говори за отношението си към Андрей Рубльов и сравни успехите на своя сънародник с представянето си прев 2019. Ето какво каза той:

"Последните му мачове са само от най-висок клас. Андрей ми напомня на представянето ми през миналата година, ако говорим за резултатите, разбира се. Но всъщност, си приличале и по стила на игра. Когато разполагаш с такава увереност, всеки мач ще ти се стлува преодолим.

Страхотно е, че последните четири турнира в Русия са спечелени от представители на страната. Това е толкова готино! Надявам се, че тази тенденция ще продължи и за напред. Радвам се и че Андрю е много близо до участие в ATP финалите. Надявам се, че ще имам възможност да прекарам време с него в Лондон

След силно представяне, имаме посещение в едно и също ТВ шоу в Русия: Хачанов отиде след успеха си в Париж през 2018, а аз и Рубльов участвахме в програмата след триумфа ни в Санкт Петербург. Три години подред трима различни хора отиват в телевизията след победи - това е вдъхновяващо. Надявам се един ден трима руснаци да влязат в Топ 10 едновременно “, - цитираха от ATP Медведев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Рубльов ми напомня на представянето ми през миналата година Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | данил медведев | карен хачанов

Коментари





Следвайте ни в Facebook