Медведев се разправи с друг Мастърс шампион и продължава защитата на титлата си в Маями

от в 09:03 на 25.03.2024
Калоян Соколов

Защитаващият шампион Даниил Медведев се поздрави с нова категорична победа на надпреварата в Маями и вече е сред 1/8-финалистите. Третият поставен трябваше да се изправи срещу друг играч, който е печелила едно от състезанията в "Слънчевия дубъл", а именно Камерън Нори, който изглежда много близо до своята топ форма от началото на сезона, но някогашният номер едно беше на съвсем друго равнище спрямо британеца и преодоля неговата съпротива с рутинното 7:5 6:1. Добрите новини за Медведев не свършват дотук, защото той няма да играе с Уго Юмбер в следващия кръг, както се очакваше, след като французинът допусна изненадваща загуба от Доминик Кьопфер и наглед московчанинът изглежда почти сигурен четвъртфиналист във Флорида.

 Фаворитът тотално надиграваше някогашния представител на топ 10 в началните минути и на бърза ръка се откъсна напред с пробив, а впоследствие дори удвои аванса си. Бившият шампион в Индиън Уелс обаче постепенно се окопити и започна да миксира отлично играта си, прибягвайки до къси топки, които сериозно затрудняваха Медведев и позволяваха на неговия опонент да го размине неколкократна на мрежата. 

Нори ставаше все по-смел в действията си и определено водеше разиграванията, което му се отплати и той изравни при 5:5, само че руснакът заигра абсолютно безпогрешно от този момент нататък и отпусна само още един гейм на левичаря до края на двубоя, който завърши след 1 час и 22 минути.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев се разправи с друг Мастърс шампион и продължава защитата на титлата си в Маями Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | камерън нори | маями | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook