Медведев: Следващият път срещу Карлос ще си боядисам косата и ще бъда с тениска "Ботик"

от в 14:39 на 01.10.2024
Калоян Соколов

Даниил Медведев загуби за 4-ти пореден път от Карлос Алкарас и вече изостава с 2:6 в преките си двубои срещу него, въпреки че днес руснакът показа много високо ниво на игра и на практика не направи почти нищо грешно. Това обаче не се оказа достатъчно срещу шампиона от Ролан Гарос и Уимбълдън, който изигра фантастичен мач и се наложи със 7:5 6:3, за да се класира за финала на ATP 500 надпреварата в Пекин.

Медведев пък прие изключително джентълменски своето поражение и го видяхме дълго след мача да обяснява нещо на Карлитос с усмивка на лице, а самият победител се смееше през абсолютно цялото време. Оказва се, че руснакът е приготвил нова нетрадиционна тактика за следващата си среща с Алкарас, която впоследствие разкри пред медиите на своята пресконференция:

"Казах на Карлос, че следващия път ще си боядисам косата руса и ще изляза с надпис "Ботик" на гърдите на екипа си. Може би това би могло да ми помогне. Мисля, че днес играх наистина много добре и не виждам как бих могъл да го победя в точно този ден, каквото и да бях направил. Ще трябва да направя нещо ново при следващата ни среща. Явно е нужно да го извадя от баланс с някой подобен номер. Разбира се, всичко това е само шега" - заяви бившият номер едно, правейки препратка към последната загуба на Алкарас, която дойде във втория кръг на US Open от Ботик ван де Зандсхулп.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Медведев: Следващият път срещу Карлос ще си боядисам косата и ще бъда с тениска "Ботик" Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | интервюта | карлос алкарас | любопитно | пекин | Пресконференции

Коментари





Следвайте ни в Facebook