Медведев в пресконференцията: "Няма от какво да съм недоволен в такъв мач"

от в 20:32 на 09.02.2019
В
Моментално след като надви Монфис, Медведев дойде в пресконферентната зала!

От начало той заяви, че е изключително щастлив да участва в нашия турнир и единствената му цел е да спечели.

Той напомни, че е можел да отпадна още във втори кръг, когато изоставаше със сет и беше силно ядосан. Както самия той каза: "Тогава се върнах, а в момента съм много щастлив, че съм тук пред вас говорещ за утрешния ми финал.

Попитан за превъзходния мач, който изигра днес, той заяви: "След такъв мач няма от какво да съм недоволен" !

Единствено може би първият сервис трябва да влиза повече!".

Той призна и че е бил нервен в гейма при 4:5 във втория сет, когато вече беше изпуснал единия си пробив аванс и бе позволил на Монфис да се върне от 5:2.

Той обаче заяви, че Монфис също е чувствал напрежението, а това си е личало, защото Гаел не е вкарал топки, които при 5:2 успя, но различното е, че тогава противника му рискуваше всичко, а след това вече е било доста по-различно.

Попитан за целтата му за сезона, Даниил заяви, че винаги е казвал, че иска все повече да се подобрява, а в крайна сметка  се надява да влезне в топ 10.

Когато е идвал насам, Медведев е очаквал България да е като Русия, но всъщност хората тук са много позитивни и мили, за разлика от в родната му държава.

Утре руснакът призна, че очаква труден мач, тъй като Фучович играел много стабилно и ще трябва да дам всичко от себе си!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев в пресконференцията: "Няма от какво да съм недоволен в такъв мач" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook