Медведев за освиркванията във връзка с Джокович: Стремя се винаги да съм честен

от в 13:30 на 27.01.2022
Калоян Соколов

Даниил Медведев осъществи първия обрат от 0:2 сета на тазгодишния Аустрелиън Оупън, след като надви Феликс Оже-Алиасим в близо петчасова драма. Това е втора подобна победа в кариерата на световния номер две, а той дори трябваше да отразява мачбол, но нагледно показа огромното си израстване в психологическия департамент на играта и заслужено продължи към полуфиналната фаза на турнира.

Впоследствие руснакът призна как в тежките моменти се е запитал какво би направил на негово място Новак Джокович, тъй като сърбинът е извстен с невероятната си способност да играе под напрежение, а в този момент последваха бурни освирквания от австралийските фенове. Самият Медведев призна, че донякъде е очаква подобна реакция и обясни какво го е подтикнало да направи въпросното признание в интервюто си на корта:

"Аз съм човек, който винаги се е опитвал да бъде честен и открит. Понякога не можеш да говориш по някои въпроси, защото живеем във времето, което не ни позволява да изразяваме всички наши мисли. Не разбирам напълно тяхната реакция, тъй като просто опитах да бъда максимално откровен с тях и да разберат как съм се чувствал по време на мача. Винаги съм харесвам честността" - завърши шампионът от US Open.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев за освиркванията във връзка с Джокович: Стремя се винаги да съм честен Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | даниил медведев | интервюта | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook