Медведев за представянето си в Мадрид: Не съм доволен от себе си

от в 19:33 на 09.05.2021
Диана Андреева

Даниил Медведев неведнъж е споделял, че не му допада играта на клей и не харесва тази част от сезона. На първия за годината Мастърс турнир на червени кортове руснакът бе принуден да се оттегли, поради положителна проба на тест за COVID-19. През тази седмица Медведев се завърна в Тура с участие на Mutua Madrid Open, но напусна събитие в 1/8-финалната фаза след трисетова загуба от Кристиан Гарин:

"Не съм доволен от предоставянето ми в Мадрид, но ми се наложи да се изправя срещу срециалисти на тази настилка. В Монте Карло Давидович Фокина надигра Беретини, който в момента е финалист на Mutua Madrid Open. Гарин също имаше шансове да победи Беретини на четвъртфиналите в Испания, така че опонентите ми далеч не са за подценяване. 

Изиграх два страхотни мача, които ми вдъхнаха увереност. Знам как моите удари могат да затрудняват съперниците ми, сега трябва да ги адаптирам към клея. Също така е нужно да работя върху физическата си форма, но предстоящите срещи ще ми помогнат за това “, цитираха Медведев пресслужбата на АТР.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев за представянето си в Мадрид: Не съм доволен от себе си Диана Андреева
Теми:  
atp | даниил медведев | данийл медведев | рим | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook