Медведев за средния пръст: Погледнах си ноктите; не бих го причинл на "прекрасната" публика

от в 10:28 на 02.11.2023
Калоян Соколов

Даниил Медведев винаги е има много бурна интеракция с публиката на корта и вчера станахме свидетели на поредната ситуация, в която се получава конфликт между феновете и бившия номер едно. Въпросната ситуация беше продиктувана от обстоятелството, че руснакът изпълни сервис, въпреки че Григор Димитров не беше готов да посреща и последваха мощни освикрвания, които накараха Медведев да седне в стола си за почивка и да заяви, че няма да играе, докато бъде освиркван.

Това пък нажежи още повече атмосферата на корта и публиката изцяло застана на страната на Григор, който заслужено надви своя по-високоранкиран опонент, а бившият шампион не пропусна да "поздрави" парижани и направи красноречив жест, показвайки среден пръст при напускането си на корта, въпреки че го отрече в последвалата си пресконференция:

"Да съм показал среден пръст ли? Просто си погледнах ноктите. Не е нищо повече от това. Как бих могъл да направя подобно нещо на "прекрасната" публика в Париж-Берси? Мисля, че няма значение дали става въпрос за Франция или за друго място. Смятам, че зависи от турнира, моето поведение и това на публиката. Имам много приятели французи, които не харесват тази надпревара и вероятно имат своите причини. Самият аз играх много по-добре, когато нямаше публика. Ще кажа само това" - заяви световният номер три.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев за средния пръст: Погледнах си ноктите; не бих го причинл на "прекрасната" публика Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | даниил медведев | любопитно | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook