Мениджърът на Федерер: Истинска мистерия е защо Nike не му подновиха договора

от в 13:53 на 11.09.2018
Калоян Пламенов

Мениджърът на Роджър Федерер - Тони Годсик, смята че е истинска мистерия защо от американския гигант Nike не са подновили договора на неговия клиент.

В крайна сметка Маестрото реши да подпише договор с Uniqlo, които обличаха доскоро и Новак Джокович, като параметрите между двете страни определено устройват швейцарския тенисист.

"Имахме страхотни отношения с Nike, така че не искам да навлизам в подробности, но лично за мен е мистерия защо те решиха да не подновят договора си с Роджър", коментира импресариото на Маестрото.

Междувременно от японската марка Uniqlo обясниха защо са решили да работят дългосрочно с Федерер, като от азиатския гигант обясниха, че не са традиционна спортна марка дрехи като например Nike.

"Първо, трябва да разберете, че ние не сме традиционна спортна компания", обясни Джон Джей, който е един от глобалните отговорници за продажби на едро и дребно на японската компания.

"Това, което ни привлече в Роджър е това, че той може да е наш дългосрочен посланик на принципите и ценностите ни", обяви още той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мениджърът на Федерер: Истинска мистерия е защо Nike не му подновиха договора Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | тони годсик

Коментари





Следвайте ни в Facebook