Мери Пиърс: Вероятно ще си осиновя деца

от в 08:35 на 08.03.2020
Павел Димитров

Бившата шампионка на Australian Open и Ролан Гарос Мери Пиърс каза, че би искала да има деца, но чака подходящия мъж. Говорейки пред "Outlook India", бившата световна №3 сподели следното:

„Винаги съм мислила, че на 30 години ще се оттегля от тениса, ще се омъжа и ще имам деца, но очевидно това не се случи, защото на 30 все още играех. И да, имах една от най-успешните си години. Така че все още чакам, но знаете ли какво? Не съм намерила правилния човек. Бих се радвала да имам деца. Ако не мога да имам свои, вероятно ще си осиновя."

45-годишната французойка каза, че през последната година играе тенис редовно и също така тренира в Мавриций, където е живее сега.

"Аз съм веган и теглото ми не се промени много от годините, когато бях активен състезател. Лявото ми коляно, което прекрати кариерата ми, вече е добре и играя от година."

Пиърс, който беше в Индия, за да бъде посланик на събитието "Roland Garros Junior Wild Card Series" в Делхи, сподели, че Откритото първенство на Франция остава нейният любим турнир.

"Роланд Гарос е любимият ми турнир. Преместихме се от САЩ (бащата на Мери Джим е американец) във Франция, когато бях на 13 и тогава моето семейство взе решението, че ще представлявам Франция (майката на Мери Яник е французойка).

Така и направих. Играх "Фед Къп", спечелих го два пъти, играх и на Олимпиада три пъти, но тиумфът на Откритото първенство на Франция през 2000 г. беше нещо специално. Да спечелиш турнир от Големия шлем пред семейството си, приятели и сънародници беше сбъдната мечта. И съм много горда от факта, че все още съм последният френски играч, спечелил Ролан Гарос. Минаха 20 години и това е просто невероятно", завърши Пиърс.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мери Пиърс: Вероятно ще си осиновя деца Павел Димитров
Теми:  
australian open | мери пиърс | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook