Меси или Роналдо? Рафаел Надал отговори кой е по-добрият от двамата (видео)

от в 19:03 на 24.07.2023
Мирела Николова

През юни Рафаел Надал трябваше да претърпи операция на крака заради контузията, която го принуждава да бъде извън Тура от януари насам, но добрите новини са, че той вече е подновил тренировки с цел да се завърне на корта в края на годината за Финалите на Купа "Дейвис". През настоящата седмица пък носителят на 22 титли от Големия шлем е решил да се отдаде на почивка заедно със семейството си в Гърция, където се радва на сериозно внимание от страна на фенове.

В социалните мрежи се разпространи и любопитно видео от ваканцията на Матадора, в което двама негови почитатели го спират на улицата с молба да си направят обща снимка, след което решават да му зададат въпроса за това кой е по-добрият футболист измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо. В отговор Рафа бе максимално обективен, посочвайки бившия нападател на каталунците, като същевременно направи допълнение: "Меси е по-добър, но аз съм фен на Реал Мадрид".

За никого не е тайна, че Надал е огромен почитател на Белия балет, въпреки че неговият чичо Мигел Анхел Надал е един от най-легендарните защитници на "Барселона". 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Меси или Роналдо? Рафаел Надал отговори кой е по-добрият от двамата (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | барселона | лионел меси | рафаел надал | реал мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook