Met Gala 2024: Серина и Шарапова загърбиха враждата си, за да се насладят на специална вечер

от в 18:40 на 07.05.2024
Калоян Соколов

Мария Шарапова и Серина Уилямс никога не са криели особено топли чувства една към друга, което винаги си е проличавало по време на техните сблъсъци на корта, където напрежението се режеше с нож. Рускинята печели Уимбълдън още на 17-годишна възраст, надигравайки именно Уилямс във финала на турнира, а ако можем да вярваме на нейната книга, то Серина приема изключително тежко това поражение и се заклева никога повече да не загуби от тази "малка ку*ка", а въпросната закана до голяма степен е изпълнена, тъй като 23-кратната "мейджър" носителка печели 20 от общо 22-те си срещи срещу Шарапова.

Изглежда обаче всички тези стари дрязги ще останат на корта и двете славни шампионки вече могат дори да бъдат приятелки, съдейки по поведението им на вчерашната "Met Gala" в Ню Йорк. Въпросното събитие е една от перлите в короната на модния бранш и за поредна година се проведе в музея Метрополитън, като знаменитостите отново бяха предизвикани да заложат на възможно най-разчупени и нестандартни визии.

Изобилието от цветя се вписваше в тазгодишната тема на бала „Градината на времето“, заимствана от едноименния разказ на писателя Джеймс Балард, а събитието беше уважена от Мария Шарапова, както и сестрите Уилямс, които не пропуснаха да позират на зеления килим. Маша събра погледите с жълта рокля, чиито мотиви бяха обвързани с цветето нарцис, Серина се появи със златист тоалет на Balenciaga, а Винъс изненада със ефектна огледална рокля от Марк Джейкъбс, която призна, че се е разпаднала на репетециите, защото е твърде чуплива за носене.

Любопитното е, че Шарапова и Винъс прекараха голяма част от вечерта в компанията си и рускинята дори качи шеговито видео, в което двете търсят заедно Серина, а впоследствие изглежда Маша е намерила по-малката от сестрите Уилямс и веднага реши да заснеме напълно идентичен клип, само че този път Винъс беше липсващото парче от пъзела, а двете големи съпернички видимо бяха в прекрасно настроение и споделиха с чувство за хумор, че се забавляват чудесно и без другата тенис легенда.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Met Gala 2024: Серина и Шарапова загърбиха враждата си, за да се насладят на специална вечер Калоян Соколов
Теми:  
met gala | wta | любопитно | мария шарапова | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook