Sofia Open: Осмият в схемата Милман откри участието си с комфортен успех

от в 15:25 на 28.09.2021
Владислав Риждов

 Джон Милман откри участието си на София Оупън с двусетова победа над Микаел Имер - 6:2 6:4. Милман беше по-солидният от двамата състезатели и заслужено продължава към осминафиналите.

Срещата започна равностойно, като от самото начало двамата влизаха в продължителни разигравания от основната линия и рядко някой променяше темпото. Осмият в схемата реализира пробив още във втория гейм, но не успя да увеличи преднината си и Имер възстанови паритета. Имер дори имаше шансове да направи пълен обрат в резултата, но Милман се справи с трудната ситуация и измъкна подаването си. Впоследствие австралиецът заигра по-солидно и почти не допускаше непредизвикани грешки, докато такива изобилстваха в играта на неговия съперник. Световният номер 55 спечели безпроблемно откриващата част, след като записа на сметката си четири последователни гейма.

Вторият сет започна с размяна на брейкове между двамата, преди младият швед да дръпне в резултата с 3:1. Въпреки че Имер изпитваше несигурност в ударите си, но не успя да задържи задълго аванса си и Милман се върна в битката за частта. Австралиецът изравни за 4:4, а до края на двубоя взе инициативата и в крайна сметка се поздрави с чист успех на старта на турнира.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Sofia Open: Осмият в схемата Милман откри участието си с комфортен успех Владислав Риждов
Теми:  
atp | sofia open | джон милман | микаел имер | обзор | тенис турнир в софия

Коментари





Следвайте ни в Facebook