Миша Зверев: Брат ми се справя отлично и веднага имаше усмивка на неговото лице

от в 10:13 на 09.06.2022
Калоян Соколов

Александър Зверев не получи особени шансове от специалистите за спечелване на Ролан Гарос, което никак не се хареса на световния номер три и той побърза да ги опровергае, като преодоля съпротивата на изгряващата звезда Карлос Алкарас, макар че беше считан за абсолютен аутсайдер в двубоя си срещу тийнейджъра. Впоследствие Саша се представяше на много високо ниво и в полуфиналния си сблъсък с Рафаел Надал, но тогава претърпя ужасящо падане в края на втория сет и напусна корта на патерици.

Впоследствие се оказа, че германецът е скъсал и трите кръстни връзки на глезена си, което наложи оперативна намеса. В момента Зверев се възстановя от интервенцията и се надява да се завърна в края на лятото, за да вземе участие в тазгодишния US Open.

Все пак изглежда, че олимпийският шампион не приема твърде тежко случилото се, ако съдим по думите на неговия брат Миша. Бившият четвъртфиналист от Откритото първенство на Австралия зарадва феновете на един от най-близките си хора и уверени, че 24-годишният тенисист е в отлично състояние на духа.

"Той се справя много добре, имайки предвид обстоятелствата. Веднага имаше усмивка върху неговото лице и прoведохме няколко разговори по телефона. Саша ми каза да отида при него, защото му е скучно и има желание да поиграем видеоигри. Спомням си как ми подари LEGO, което се състои от 9 хиляди части, когато се роди втория ми син. Сега вероятно ще му го върна, тъй като разполага с достатъчно време да построи Колизеума - завърши шеговито Миша.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Миша Зверев: Брат ми се справя отлично и веднага имаше усмивка на неговото лице Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | интервюта | любопитно | миша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook