Миша Зверев: Брат ми се вбеси, че Алкарас е считан за по-голям фаворит в Париж

от в 09:19 на 22.05.2022
Калоян Соколов

Александър Зверев не можеше да се похвали с особено добри резултати в началото на сезона и допусна някои крайно разочароващи поражения. В последните седмици обаче германецът напомни за най-добрата си форма и достигна до полуфиналите на всяка една надпревара от сериите "Мастърс" през клей сезона. Световният номер 3 дори намери място в битката за трофея в Мадрид, само че беше победен с лекота от от тийнейджърската сензация Карлос Алкарас, а впоследствие Саша обвини организаторите за своето поражение, защото му се е наложило в два поредни дни да завършва двубоите си далеч след полунощ и просто не е имал енергия за финала.

Все пак шампионът от финалите на ATP може да бъде доволен от своето представяне на червена настилка досега и категорично е възвърнал своето самочувствие, ако съдим по думите на неговия брат - Миша Зверев. Както знаем, то Миша през последните години до голяма степен остави тенис кариерата си на заден план и работи в анализаторския екип за телевизионния гигант Eurosport, като вчера разкри интересни подробности около амбициите на своя по-малък брат да триумфира с купата на Ролан Гарос.

"Преди Саша нямаше проблеми да бъде поставян след Надал и Джокович, когато говорим за фаворити на големите турнири, имайки предвид всички техни успехи. Този път обаче нещата стоят различно и той наистина се ядоса по време на вечеря, щом разбра как букмейкърите дават по-големи шансове на Алкарас, отколкото на него за триумф в Париж. Брат ми просто заяви, че не може да се примири с това и вече е дошло неговото време да спечели "мейджър" надпревара, като е готов да опровергае всички и то точно на този турнир" - разказа бившият номер 25.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Миша Зверев: Брат ми се вбеси, че Алкарас е считан за по-голям фаворит в Париж Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | интервюта | карлос алкарас | любопитно | миша зверев | ролан гарос 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook