Миша Зверев с коментар за контузията на брат си: Сякаш загуби частица от живота си

от в 08:32 на 04.06.2022
Калоян Соколов

През вчерашния ден станахме свидетели на крайно неприятна картина, след като Александър Зверев обърна глезена си по време на полуфиналния си двубой от Ролан Гарос и веднага се строполи на земята. Болката се оказа непреодолима за германеца, който беше изведен на инвалиден стол от корта и впоследствие се завърна единствено, за да стисне ръката на Рафаел Надал, прекратявайки преждевременно участието си в Париж.

Миша Зверев пък със сигурност също не е имал по-лек ден на работа, защото коментираше двубоя в реално време и просто нямаше как да запази самообладание, когато видя как по-малкия му брат започна да ридае от болка, а ето и как протече коментара в реално време:

"Саша никога не плаче. Нещо много лошо трябва да се е случило. Глезенът си отиде. Нямаше как да избегне това развитие, намирайки се в такава позиция на корта. Когато получиш подобна травма, то чувстваш, че сякаш си се разделил с частица от живота си, защото изобщо не можеш да ходиш, а любимият тенис корт е една крайно далечна перспектива. Днес обаче са се случили далеч по-неприятни неща по света. Не може да прибавим към тях загубата в полуфиналите на турнир от Големия шлем. Всичко ще бъде наред. Бъди силен, братле" -завърши философски бившият четвъртфиналист на Аустрелиън Оупън.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Миша Зверев с коментар за контузията на брат си: Сякаш загуби частица от живота си Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | любопитно | миша зверев | ролан гарос 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook